Convocatòria MUME 002-23. Recepcionista caps de setmana del Consorci del Museu Memorial de l’Exili (MUME)

Persona seleccionada: Sofia Solà Matute

 

 

Processos d'estabilització

RESOLUCIÓ de 31 d’octubre de 2023, per la qual es declaren les persones que han superat els processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral del Consorci del Museu Memorial de l'Exili (MUME), convocats per la Resolució de 12 de desembre de 2022 (DOGC núm. 8823B, de 30.12.2022).

Valoració definitiva de mèrits dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral del Consorci del Museu Memorial de l'Exili (MUME), convocats per la Resolució de 12 de desembre de 2022 (DOGC núm. 8823B, de 30.12.2022).

Valoració provisional de mèrits dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral del Consorci del Museu Memorial de l'Exili (MUME).

RESOLUCIÓ de 5 d’abril de 2023, per la qual es fa pública la llista definitiva de persones admeses i excloses dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral del Consorci del Museu Memorial de l'Exili (MUME).

RESOLUCIÓ de 12 de desembre de 2022, de convocatòria dels processos d'estabilitzacó, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits, en relació amb les categories professionals de personal laboral del Consorci del Museu Memorial de l'Exili (MUME).

RESOLUCIÓ per la qual es fa públic l'Acord del Consell d'Administració del Consorci del Museu Memorial de l'Exili pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal del personal laboral al servei del Consorci del Museu Memorial de l’Exili.

Marc legal

Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública

 

visita virtual banner cat1 250p

WebdocCAST

StorymapCAST

Agenda

<<  <  Mayo 2024  >  >>
 Lu  Ma  Mi  Ju  Vi  Sá  Do