Benvingut al lloc web del Consorci del Museu Memorial de l'Exili.

A continuació li exposem les condicions d’ús d’aquest lloc web. La navegació li atorga el rol d’usuari i per tant accepta les clàusules detallades en aquest document.

  1. IDENTIFICACIÓ

En compliment del que preveu l'article 10 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, s'informa que aquest lloc web és titularitat del Consorci del Museu Memorial de l’Exili, amb CIF G55024038, domicili social al Carrer Major, 43-47 17700 La Jonquera, telèfon 0034 972556533 i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

  1. NORMES D’UTILITZACIÓ

Com a usuari d’aquest lloc web, ha d’utilitzar de forma responsable els serveis i continguts que ofereix, respectant en tot moment la legalitat vigent.

Queda prohibit realitzar qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquest lloc web o un mal funcionament del mateix, incloent la introducció de virus o similars.

  1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines del lloc web i la informació o els elements que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials, o altres signes distintius, estan protegits per drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals el Consorci del Museu Memorial de l'Exili és titular o llicenciatari legítim.

Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, incloent-hi qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol mena de suport i mitjà, sense l'autorització prèvia i expressa.

  1. RESPONSABILITAT

La nostra intenció és la d’oferir un lloc web que amb un funcionament continuat i de màxima qualitat. De totes maneres, l’informem que les pàgines es poden trobar impedides o interrompudes per factors o circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

El Consorci del Museu Memorial de l'Exili no és responsable de la informació i d’altres continguts integrats en espais o pàgines web de tercers accessibles mitjançant enllaços.

El Consorci del Museu Memorial de l’Exili no es fa responsable dels perjudicis que puguin derivar-se, entre altres, de:

  • Interferències, interrupcions, fallades, omissions, averies telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions.
  • Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus i a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús indegut o inadequat del lloc web.
  • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o per a l’ús de versions no actualitzades del mateix.

L’usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte d’aquest lloc web, podrà ser reclamat pels danys i perjudicis causats.

Així mateix, l’usuari respondrà per qualsevol dany o perjudici que es derivi de l’ús per part seva de “robots”, “spiders”,... o eines similars utilitzades amb la finalitat d’obtenir o extreure dades o de qualsevol altre actuació per part seva que imposi una càrrega no raonable sobre el funcionament del lloc web.

         5. LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que s’origini o tingui relació amb l’ús del lloc web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

visita virtual banner cat1 250p

StorymapCAT

WebdocCAT

mcp

LOGO AAMUME FINAL2

Agenda

<<  <  Juny 2024  >  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di