Art i memòria: Pep Camps

Títol:
Art i memòria: Pep Camps
Quan:
Dis, 7. Juliol 2018 - Diu, 18. Novembre 2018
Categoria:
Art i memòria històric

Descripció

Art i memòria: Pep Camps

Pintura i instal·lació Per sempre més, ànimes marcades

A l'Espai Hall del MUME del 7 de juliol a l'18 de novembre de 2018.

Inauguració: Dissabte, 7 de juliol a les 12h

La instal·lació artística “Per sempre més, ànimes marcades” planteja una incursió reflexiva en una Europa, la d’avui, que és el resultat d’una herència dual: construcció i destrucció, cultura i barbàrie, llums i ombres.

Escenes figuratives, que s’entreveuen darrere unes línies verticals que creen una certa distorsió visual, evoquen aquestes ambivalències polítiques, socials, culturals i morals que es troben en l’origen de la conformació tant de l’esfera pública col·lectiva, com de l’espai més íntim i personal. Al seu torn, una mena de cortinatge de papers relligats precàriament s’avantposa a una percepció visual còmoda de l’obra pictòrica. Tal com si es tractés d’un mur quasi translúcid, el muntatge es perfila com una barrera que insinua la pervivència d’una memòria indigesta. Taques sobre paper, quasi espectrals, anuncien l’aflicció per unes absències doloroses. El treball de dol resta pendent de fer i s’imposa, per contra, una obsessió per quelcom que no acaba de passar, alimentada, a més, per les incerteses del present i el futur immediat.

Pep Camps (Girona, 1962) va estudiar Història de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha exposat a Barcelona, Madrid, València, Bangkok i altres ciutats de França i Itàlia. Des de l'any 2000 és professor a l'Escola Municipal d'Art de Girona.

Més informació al web personal de Pep Camps.

Agenda

<<  <  Mai 2021  >  >>
 Di  Di  Di  Di  Di  Di  Di