Inici > Programació Cultural > Històric > Altres Activitats > Detalls - Concert de VerdCel: Sota les cunetes. Justícia!
CatalàEspanyolFrancèsAnglès
 

Altres Activitats

Esdeveniment 

Títol:
Concert de VerdCel: Sota les cunetes. Justícia!
Quan:
22.02.2018 - 22.02.2018
Categoria:
Altres Activitats Històric

Descripció

Concert de VerdCel

Sota les cunetes. Justícia!

La banda sonora de la lluita contra el Franquisme

MUME, Dijous, 22 de febrer de 2018, a les 21h.

Entrada: 10€

Places limitades

Reserva d'entrades: 972556533


L’espectacle Sota les cunetes. Justícia! és un concert coral d’homenatge a les víctimes del terror del franquisme per condemnar totes les violències patides. Ens recorda que la música és memòria viva; que és una eina útil per a unir forces i exigir que d’una vegada es rescabali tot el possible el dolor sofert, que la societat tingui ben present la memòria dels fets i es reclami a les autoritats que facin tot allò necessari en aquest sentit, ara que fa 80 anys de la guerra.

Sota les cunetes. Justícia! són les cançons de la nostra vida, les cançons de la Nova Cançó interpretades per set veus joves. Cançons que mostren l’alè de vida i el batec tossut sota la dictadura, títols amb un gran poder evocador com a banda sonora de la lluita antifranquista i que ara són convertides en un clam alt i clar contra la impunitat pels crims comesos.

Els referents són Bonet, Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra, Rossell, Serrat, Ribalta, Isaac, Giné, d’Efak, Rebull i Muntaner. Cançons que inspiren i motiven l'agrupació musical VerdCel en un espectacle que fa aixecar el públic per cantar dempeus, emocionar, rebel·lar-se i cridar “justícia”. Sota les cunetes. Justícia! es va estrenar el 2016 a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat.


Aquest concert forma part de la programació dels actes commemoratius de la Retirada “Camins de la Retirada 2018” organitzats per l’Associació FFREEE (Fils et Filles de Républicains Espagnols et Enfants de l’Exode) d’Argelers que tindran lloc entre el 22 i el 25 de febrer de 2018 a La Jonquera, Argelers, Sant Llorenç de Cerdans i Cotlliure.

Més informació al web de la formació musical VerdCel

Acte Òmnium 2016

Vídeo Tv3 promocional

Diguem no

Què volen aquesta gent