Inicio > Prog. Cultural > Histórico > Otras Actividades > Detalles - Presentació del llibre: "L'architecture inquietée par l'oeuvre d'art. Mémorial Dani Karavan"
CatalánEspañolFrancésInglés
 

Otras Actividades

Evento 

Título:
Presentació del llibre: "L'architecture inquietée par l'oeuvre d'art. Mémorial Dani Karavan"
Cuándo:
18.03.2017 - 18.03.2017
Categoría:
Altres Activitats Històric

Descripción

El  MUME (Museu Memorial de l’Exili) i l'Associació Passatges de Cultura  Contemporània, de Portbou, us conviden a la

Vetllada d'arquitectura /Soirée d'Architecture

amb la presentació del llibre:

"L'architecture inquietée par l'oeuvre d'art. Mémorial Dani Karavan à Portbou" sota la direcció de Bruno Queysanne (Éditions de l’Espérou, Montpellier, 2015).

Amb la presència dels autors  Guy Desgranchamps, Patrick Thépot i Fréderique Villemur, d'Éditions de l'Espérou de Montpellier.

Presentarà el llibre l'arquitecte Jordi Casadevall, assessor de la UNESCO en temes de Patrimoni, col·laborador habitual de l'arquitecte italià Andrea Bruno i professor de projectes a l'Escola d'Arquitectura La Salle de la Universitat Ramon Llull.

L'acte tindrà lloc a Portbou, el dissabte 18 de març  de 2017, a partir de les 19:30h del vespre, al restaurant Portbou Cafè (Carrer Frederic Marés, 9) de Portbou, on es farà una  degustació de "tapes".

Reserves: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla 972.39.01.86. Preu: 21,50 €.

Informació del menú de degustació (descarregar enllaç)

Aforament limitat.