Inici > Programació Cultural > Històric > Exposicions Temporals > Detalls - Exposició "Els passos de la frontera" al CCAE
CatalàEspanyolFrancèsAnglès
 

Exposicions Temporals

Esdeveniment 

Títol:
Exposició "Els passos de la frontera" al CCAE
Quan:
21.09.2016 - 14.10.2016
Categoria:
Exposició Temporal Històric

Descripció

EXPOSICIÓ: ELS PASSOS DE LA FRONTERA

Exposició fotogràfica dAlfred Mauve


Dimecres, 21 setembre de 2016.

A les 19,15 h - Inauguració de l'EXPOSICIÓ: ELS PASSOS DE LA FRONTERA

Exposició fins el 14 d'octubre.

Al CONSELL COMARCAL DE L'ALT EMPORDÀ
Carrer Nou, 48  -  FIGUERES

 

Alfred Mauve és el nom artístic del fotògraf alemany Christian Riedeberger. Es formà en l’Escola de Belles Arts de Perpinyà, on inicià els estudis el 1989.  El 2002 es traslladà a Barcelona, on viu i treballa des d’aleshores. La seva obra es troba en col·leccions públiques d’equipa­ments com el Centre Pompidou de Paris, el Musée de la Photographie de Chalon s/Saone, la Biblioteca Municipal de Perpinyà, el Musée de la Photographie de Charleroi, el Museu Memorial de l’Exili o el Musée des Beaux-Arts de Dunkerque.


En aquesta exposició es mostren, fonamentalment, imatges de l’àrea de l’Albera d’una i altra banda de la frontera i, particularment, dels indrets de pas dels centenars de milers de persones que l’hivern de 1939 van emprendre el camí de l’exili en direcció cap a França.

Presentarà l'acte: Sonia Martínez, alcaldessa de la Jonquera
Comissari de l'exposició: Jordi Font Agulló, director del MUME la Jonquera

 

 

Aquest acte forma part dels actes previstos dins el marc del cicle cultural "Refugiats, un drama actual" (Figueres, 16 de setembre al 16 d'octubre). Us passem el link de la plana on hi trobareu la programació del 16 de setembre al 16 d’octubre que s’ha preparat, amb la col•laboració d’entitats i associacions que han organitzat, desinteressadament, alguns dels actes que podreu llegir en el programa.