Inici > Programació Cultural > Històric > Exposicions Temporals > Detalls - Exposició "Fils d’Eux (Els seus fills)", de Serge Castillo
CatalàEspanyolFrancèsAnglès
 

Exposicions Temporals

Esdeveniment 

Títol:
Exposició "Fils d’Eux (Els seus fills)", de Serge Castillo
Quan:
29.03.2008 - 27.04.2008
Categoria:
Exposició Temporal Històric

Descripció

Exposició,  Fils d’Eux (Els seus fills), de Serge Castillo.  Pintura, escultura i videoart.  Del 29 de març al 27 d’abril de 2008.

 

 

En aquesta exposició l’artista Serge Castillo, descendent de republicans espanyols exiliats, i familiars seus, entre altres els seus propis fills, van fer una lectura, mitjançant l’ús de llenguatges artístics com la pintura, l’escultura, el documental i la instal·lació, del llegat de l’exili, de la seva pervivència intergeneracional i de la manera que es transmet la seva memòria. Aquesta exposició va ser programada per l’associació FFREEE (Fils et Filles de Républicains Espagnols et Enfants de l'Exode) al château de Valmy a Argelers en commemoració del 69è aniversari de l’exili republicà espanyol. Amb aquesta mostra també s’ha volgut incidir en el compromís d’intensificar els llaços transfronterers i el contacte amb les associacions del món de l’exili existents a França.

 

Les visites a l’exposició van ser considerables i va tenir un fort impacte emocional, sobretot a través de la reproducció escultòrica d’imatges-icones de l’exili republicà.

 

Per a més informació sobre aquesta exposició, podeu descarregar el document word amb la nota de premsa.