Inici > Programació Cultural > Històric > Art i Memòria > Detalls - Art i Memòria: Desde el silencio. Exilio republicano en el norte de África
CatalàEspanyolFrancèsAnglès
 

Art i Memòria

Esdeveniment 

Títol:
Art i Memòria: Desde el silencio. Exilio republicano en el norte de África
Quan:
25.01.2014 - 25.01.2014
Categoria:
Art i memòria històric

Descripció

Art i Memòria: Desde el silencio. Exilio republicano en el norte de África


Documental de Sònia Subirats i Aida Albert, de l'Asociación de hijos y nietos del exilio republicano (www.exiliorepublicano.org) (2012) sobre la memòria dels fills dels exiliats republicans al Marroc, Alger i Tunis.

Sistema PAL 16/9

Durada: 56'

 

Presentació del documental: Dissabte 25 de gener a les 12h

Exhibició continuada del documental del 25 de gener al 25 de maig de 2014

Espai-hall del MUME

 


Art i memòria. Propostes artístiques contemporànies

Aquest espai del MUME, situat al hall, –i que compta amb la col·laboració puntual del col·lectiu Maçart- es dedica a la mostra periòdica de propostes artístiques contemporànies que tenen com eix del seu treball les relacions entre l’art i la memòria -individual i col·lectiva- associada a fets històrics i polítics. En aquest sentit, es dóna prioritat a aquelles obres que, a partir d’un esguard documental, emotiu i reflexiu, tenen en consideració la funció i influència que poden exercir la memòria i la figura del testimoni tant en la comprensió de la història del segle XX, com en una possible aproximació crítica a la complexitat del món actual.