Accueil
CatalanEspagnolFrançais Anglais
 

Beca per a Treballs de Recerca de Batxillerat

There are no translations available.

Beca del Museu Memorial de l’Exili (MUME) de La Jonquera. Curs 2014-2015

El MUME proposa per aquest curs 2015-16 una nova beca per treballs de recerca de Batxillerat

Amb aquesta beca es busca potenciar els treballs de recerca de temàtiques vinculades als objectius del Museu Memorial de l’Exili (MUME) de La Jonquera, realitzats per estudiants que cursin batxillerat en qualsevol Centre de Secundària de la comarca de l’Alt Empordà per tal de reconèixer l’esforç fet per l’alumnat i el professorat i projectar-los a la societat més propera.

Per a més informació consulteu el pdf adjunt corresponent a la beca pel curs 2015-2016.

Informació general

Sol·licitud

 Objectiu: Amb la convocatòria d’aquesta beca es busca potenciar els treballs de recerca de temàtiques vinculades als objectius del Museu Memorial de l’Exili (MUME) de La Jonquera, realitzats per estudiants que cursin batxillerat en qualsevol Centre de Secundària de la comarca de l’Alt Empordà per tal de reconèixer l’esforç fet per l’alumnat i el professorat i projectar-los a la societat més propera.

Temàtica: Les temàtiques hauran d’estar relacionades necessàriament amb qüestions que es tracten al Museu Memorial de l’Exili (MUME). En aquest sentit, els treballs de recerca, dins la modalitat d’humanitats i ciències socials, hauran de tenir present com a temes prioritaris aspectes de la història contemporània de Catalunya, d’Espanya i d’Europa relacionats amb la Guerra Civil espanyola, l’exili republicà, la Segona Guerra Mundial, la deportació als camps nazis, etc. Es prioritzaran aquells treballs que tinguin en compte la perspectiva local vinculada al context general. Així mateix, també es valorarà que tinguin en consideració elements com la memòria, el testimoniatge i la preservació patrimonial d’aquest passat recent.